Voorraad-deals!

Profiteer nu van heel veel VOORDEEL op geselecteerde voorraadmodellen!

Kiest u voor een gratis trekhaak op de Honda Jazz Hybrid of extra veel voordeel tot € 4.000,- op onze andere modellen? De auto’s zijn direct uit voorraad leverbaar, dus wie weet rijdt u vandaag al weg in een van onze gloednieuwe Honda’s. Wees er snel bij, want op = op!

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Onze verkopers helpen u met veel plezier verder.

Jazz hybrid
gratis trekhaak
Civic
€ 4.000 voordeel
HR-V
€ 4.000 voordeel
CR-V Hybrid
€ 4.000 voordeel
Honda e
€ 3.000 voordeel

JAZZ HYBRID – GRATIS TREKHAAK T.W.V. € 1.145,-

De hybride-aandrijflijn van de Honda Jazz is ontwikkeld om minder brandstof te verbruiken en ook minder CO2 uit te stoten, zonder ook maar iets af te doen aan het rijplezier dat de Jazz Hybrid biedt! Nu met gratis trekhaak om bijvoorbeeld uw elektrische fietsen mee te nemen.

Civic – € 4.000 voordeel!

De sportieve Honda Civic met strakke vormgeving en toonaangevend ruim interieur rijdt nu nog comfortabeler. Profiteer nu van € 4.000 voordeel! Zo rijdt u al een nieuwe Civic vanaf € 29.490,-.

HR-V – € 4.000 voordeel!


Strak, compact en veelzijdig. U komt nooit ruimte tekort in de Honda HR-V. De sportieve lijnen en vloeiende rondingen geven de HR-V een coupé-achtig voorkomen en de prettige rijeigenschappen maken de auto compleet!

Rijd vandaag nog in de Honda HR-V weg voor slechts: € 25.970!

CR-V Hybrid – €4.000,- voordeel


Deze Honda CR-V Hybrid is een echte eyecatcher! Hij is responsief, soepel en efficiënt. Het is een SUV met een intelligente, uiterst geavanceerde e:HEV-aandrijving die een naadloze rijervaring biedt. U rijdt hem nu al vanaf € 41.675,-. Is deze auto morgen van u?

Honda e – € 3.000 voordeel!

De leukste elektrische auto van het moment. De Honda e combineert emissievrij rijden met opwindende prestaties en futuristiche technologie. Sportieve, responsief, en wendbaar dankzij de kleine draaicirkel. Nu tijdelijk extra voordeel op slechts enkele voorraadmodellen! Wees er snel bij!

Rijd de 100% elektrische Honda e al vanaf € 36.160.
Nu vanaf slechts: € 33.160!

Ik heb interesse!