Logo
Logo

UW HONDA, VERTROUWD VERZEKERD.

VERZEKER UW HONDAeast

TIEN JAAR GARANTIE OP UW HONDA

Via verzekerjehonda.nl is het mogelijk om uw Honda te verzekeren voor maar liefst 10 jaar! Dit zorgt er voor dat u nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan. Zolang u tijdig al het onderhoud heeft laten uitvoeren óf de volledige onderhoudshistorie bekend is, is dit geen enkel probleem.

VOORDELEN:

  •  10 jaar garantie (deze valt samen met de standaard fabrieksgarantie van Honda zelf)
  • Volledige vergoeding op onderdelen en arbeidsloon
  • 3 jaar lang nieuwwaarderegeling voor uw nieuwe Honda of aanschafwaarderegeling voor uw Honda occasion
  • Het eigen risico van € 135,- komt te vervallen. Enkel een eigen risico van € 67,50 voor ruitschade wordt gehanteerd
  • 24/7 pechhulp in heel Europa
  • Een verzekering voor zowel nieuwe en gebruikte Honda’s

10 JAAR GARANTIE

Bij verzekerjehonda.nl is het mogelijk om de garantie van uw Honda te verlengen tot en met 10 jaar, inclusief fabrieksgarantie. Onderweg zit niemand te wachten op plotselinge pech. Technische defecten zijn nooit gewenst en dan is het het fijnst als deze volledig verholpen kunnen worden. Hoe fijn is het dan als al deze mankementen volledig onder de garantie vallen? Met deze verzekering wordt de standaard duur van 3 jaar fabrieksgarantie verlengt naar 10 jaar.

VOLLEDIGE VERGOEDING VAN ONDERDELEN EN ARBEIDSLOON

Allrisk is hier dan ook écht allrisk. Tot maximaal 10 jaar na afgifte van het eerste kentekenbewijs heeft u recht op een volledige vergoeding van de gebruikte onderdelen en arbeidsloon. Zolang u tijdig al het onderhoud heeft uitgevoerd of de volledige historie bekend is, zit u hier goed.

GEEN EIGEN RISICO

Geen €135,- eigen risico per schadegeval. Helemaal niets. Zolang de auto binnen het netwerk van verzekerjehonda.nl wordt gerepareerd vervalt dit bedrag volledig. Hierdoor bent u er van verzekerd dat grote kosten uitblijven. Bij ruitvervanging is een eigen risico van €67,50 maar het repareren van sterretjes met de kunstharsmethode zijn volledig gratis.

3 JAAR NIEUWWAARDE- / AANSCHAFREGELING

Een paaltje over het hoofd gezien? Een ongeluk gehad? Daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Echter bij verzekerjehonda.nl zorgen ze er voor dat uw nieuwe Honda tot 3 jaar verzekerd is tegen de nieuwwaarde van de auto of 3 jaar tegen de aanschafwaarde van uw Honda occasion. Zo weet u zeker dat mocht er onverhoopt iets gebeuren, u bijvoorbeeld weer een nieuwe Honda Civic kan aanschaffen. Normaliter krijgt u in het geval van een ernstig ongeval enkel de dagwaarde van de auto. Deze is na enkele jaren minder geworden en deze regeling scheelt u dus zomaar duizenden euro’s. En zolang uw nieuwe Honda nog niet geleverd is, heeft u recht op 30 dagen vervangend vervoer. Zoals het hoort.

24/7 PECHHULP IN HEEL EUROPA

Of u nu in Nederland stil komt te staan of hartje Italië, dat is geen enkel probleem. Met de 24/7 alarmcentrale weet u zeker dat u altijd geholpen zal worden. Meestal kan het probleem ter plekke worden verholpen. Is dat nu niet het geval? Dan wordt de auto afgesleept naar uw eigen garage. Mocht dit in het buitenland gebeuren dan wordt voor zowel de auto als de inzittenden vervoer naar Nederland verzorgd. Niets is fijner dan zorgeloos de weg op kunnen.