Logo
Logo

Ontdek alle modellen van Honda de Bois

Brochure alle modelleneast

Honda Jazz Hybrid

Kopen vanaf€ 32.635
Bijtelling22%

HONDA JAZZ

De Honda Jazz Hybrid, een uiterst efficiënte en dynamische auto. Samen met de Jazz Crosstar een uniek en compleet duo te noemen. De e:HEV aandrijflijn zorgt voor responsieve prestaties in combinatie met stijl en comfort. Dat is pas zorgeloos autorijden.

Honda CR-V Hybrid

Kopen vanaf€ 56.730
Private lease vanaf€ 948 p/m
Bijtelling22%

HONDA CR-V HYBRID

Intelligent, geavanceerd en zeer verfijnd, dat is de Honda CR-V Hybrid. In tegenstelling tot een milde hybride is het e:HEV systeem wél stekkerloos maar níet om bij in slaap te vallen. Een druk op het gaspedaal kan dit bevestigen! Desondanks kan de auto ook zeer stil zijn voor ultieme rust tijdens het rijden.

Honda e:Ny1

Kopen vanaf€ 46.149
Private lease vanaf€ 741 p/m
Bijtelling16%

HONDA E:NY1

Maak kennis met de eerste elektrische SUV van Honda: de Honda e:NY1! Hij heeft gedurfde looks die alle hoofden doet draaien en is hypermodern door zijn geavanceerde technologische snufjes. Als het gaat om duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, stelt de Honda e:NY1 zeker niet teleur. De Honda e:NY1 heeft een actieradius van 412 km (WLTP). Bovendien kun je met regenereren tijdens het rijden de batterij weer bijladen.

Honda HR-V Hybrid

Kopen vanaf€ 38.540
Private lease vanaf€ 663 p/m
Bijtelling22%

HONDA HR-V HYBRID

SUV maar toch een sportcoupé? Bij Honda de Bois is het mogelijk met de HR-V Hybrid. Hetzelfde vertrouwde e:HEV systeem maar dan met de looks en sportiviteit van een echte sportcoupé. Veelzijdigheid was nog nooit zó dichtbij. Ontdek zelf wat voor troeven de HR-V allemaal voor u in petto heeft.

Honda Civic Hybrid

Kopen vanaf€ 42.465
Bijtelling22%

HONDA CIVIC E:HEV

De geschiedenis van de Civic is bevlogen. Van de eerste kleine hatchbacks tot heuze hot-hatches, alles is mogelijk binnen de naam Civic. Zo is de nieuwe Civic Hybrid weer een echte rijdersauto. De auto weet moeiteloos de beleving van een Civic met hybride-aandrijving te combineren voor een geweldige totaalervaring. Zelden was een Civic zo compleet.

Honda Civic Type R

Kopen vanaf€ 88.560
Bijtelling22%

HONDA CIVIC TYPE R

Wie kent de Honda Civic Type R nou niet? Deze racelegende en iconische auto is wederom beter gemaakt door Honda. Dankzij baanbrekende techniek is hij sneller dan ooit, stuurt scherper dan ooit en maakt hij meer kabaal dan ooit! Een Honda Civic Type R is nog nooit zó extreem geweest. Durf jij het aan?