Logo
Logo

 

DE HONDA HR-V HYBRID 

VEELZIJDIGHEID OP ZIJN TOP

Kopen vanaf€ 38.540
Private lease vanaf€ 663 p/m
Bijtelling22%

F1-TECHNOLOGIE IN SPORTCOUPÉ-STIJL

Een glooiende daklijn, sportief design en energieke vormgeving. Dat is wat de HR-V Hybrid typeert. Geen saaie SUV maar een echte alleskunner! Deze zelfopladende hybride laat u keer op keer versteld staan met dynamische prestaties maar toch een laag brandstofverbruik.

UNIEK DESIGN VOOR EEN UNIEKE WAGEN

Ooit zo’n stoere SUV gezien? De Honda HR-V Hybrid maakt het meer dan waar! De eigenwijze manier waarop er één lijn van achterkant tot grille getrokken kan worden. De daklijn die haaks afloopt. Dat zijn de details waardoor de HR-V eruit springt in het alledaagse straatbeeld.

STEKKEREN? GEEN DENKEN AAN!

Honda maakt voertuigen die met jóu meedenken. In het dagelijks leven wil je zo veel mogelijk voorkomen dat je stilstaat. De dingen doen waar je plezier uit haalt. Of het nu een weekend weg is of een zakenreis door het hele land. Met de HR-V Hybrid is stekkerloos hybride rijden nog nooit zo gemakkelijk geweest. Zo profiteert u van gemoedsrust tijdens het rijden maar kunt u ook genieten van het lage brandstofverbruik.

 


 

RUIMER DAN OOIT!

Natuurlijk beschikt de Honda HR-V Hybrid over Magic Seats! Deze unieke uitvinding zorgt er voor dat het interieur probleemloos om te toveren is tot een heus ruimtewonder. Door de achterbank omhoog te klappen valt veel extra interieurruimte te realiseren waardoor u spullen achter de voorstoelen kwijt kunt.

ALTIJD VERBONDEN, OVERAL

Naadloos in het dashboard geïntegreerd vindt u een 9 inch multimediascherm. Via deze weg kunt u verschillende applicaties raadplegen zoals de navigatie of uw radio. Heeft u liever de vertrouwde apps van uw smartphone? Dan is het mogelijk om draadloos Apple Carplay te benutten. Zo blijft u altijd verbonden met de applicaties die voor u het meest belangrijk zijn. En dat allemaal in de vertrouwde omgeving van uw HR-V. Handig toch?
 

SAMEN OP PAD

Door de HR-V Hybrid standaard uit te rusten met verschillende rijhulpsystemen is de auto een echte ‘meedenker’. De HR-V snapt wanneer het regent en hoe snel de wisserbladen over uw voorruit dienen te gaan. Samen met de parkeersensoren rondom komt u in het drukke stadsverkeer nooit voor een vervelende verassing te staan.

Wilt u de auto graag meteen van dichtbij bekijken? Klik op de button hieronder en ervaar het zelf!

Maak gemakkelijk uw proefritafspraak
event
expand_more
Uur
:
expand_more
Minuut

Honda HR-V op voorraad

Let op! Geld lenen kost geld.