Logo
Logo

DE HONDA JAZZ HYBRID 
EFFICIËNTER DAN OOIT!

Kopen vanaf€ 32.635
Bijtelling22%

TOTALE GEMOEDSRUST

De nieuwe Honda Jazz Hybrid zorgt met zijn twee-motorige aandrijving voor meer rust tijdens het rijden. Moet er snel worden opgetrokken? Dan werken de elektromotor en benzinemotor naadloos samen. Stadsverkeer? Dan neemt de elektromotor het over. Zo bent u verzekerd van de beste prestaties en het zuinigste verbruik. Samen met de Magic Seats maakt dit de Honda Jazz Hybrid een ontzettend multifunctionele auto! Ruim, zuinig en toch dynamisch.

Systeem

Start/Stop

Vermogen meer dan

97 pk

Bluetooth, Apple CarPlay

Blijf verbonden

Grote interrieurruimte

Magic Seats

COMPACT VAN BUITEN, GROOT VAN BINNEN

Door de Magic Seats schept de Honda Jazz achterin een nieuwe dimensie qua ruimte. De achterbank is in delen omhoog te klappen wat voor extra ruimte achter de voorstoelen zorgt. Zo is het ook mogelijk om in een Jazz grote voorwerpen te vervoeren. Hoe een compacte stadsauto zo ruim kan zijn!

E:HEV, HYBRIDE RIJDEN OPNIEUW UITGEVONDEN

Het nieuwe Honda e:HEV hybride systeem combineert dynamische prestaties met ongekend laag verbruik. De Honda Jazz Hybrid is op deze manier zuinig, zonder een stekker te hoeven inpluggen! Door het regeneratieve remsysteem wint u energie eenvoudig terug tijdens het afremmen. Het hybridesysteem schakelt probleemloos over tussen brandstofmotor en elektromotor, een hybride die met ú meedenkt.

JAZZ CROSSTAR, WAAR DESIGN EN VEELZIJDIGHEID SAMENKOMT

De zeer ruime Honda Jazz e:HEV is ook te verkrijgen als Crosstar model! Honda combineert zo een SUV-ontwerp met de veelzijdigheid van de ‘reguliere’ Jazz. Een uniek design voor een unieke auto. Samen met het nieuwe design wordt de Jazz ook voorzien van waterafstotende binnenbekleding, alles om uw actieve levensstijl te ondersteunen.

  

PRIVATE LEASE DE HONDA JAZZ HYBRID VANAF € 434,- /MND

Private Lease, ook wel privé lease genoemd, betekent dat u als particulier zonder grote investering in een gloednieuwe Honda rijdt voor een aantrekkelijk vast bedrag per maand. Kosten voor bijvoorbeeld onderhoud en verzekering zitten in het maandtarief verwerkt. Het enige wat u zelf verzorgt, is de brandstof.

U nieuwe droomauto kunt u zelf volledig samenstellen. U heeft keuze uit diverse uitvoeringen en het is ook mogelijk om te kiezen uit verschillende looptijden en kilometrages. Zo heeft u altijd het leasepakket wat precies bij uw autogebruik past en weet u precies wat uw kosten per maand zijn. U hoeft geen aanbetaling te doen en als de looptijd is verstreken, levert u de auto weer in en heeft u verder geen verplichtingen meer. Hierdoor kunt u echt onbezorgd in een nieuwe auto rijden!

Private lease is inclusief:
– Onderhoudskosten en banden
– All Risk verzekering
– Wegenbelasting
– 24 uurs-pechhulp
– Garantie
– Afschrijving en rente

Meer informatie? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Maak gemakkelijk uw proefritafspraak
event
expand_more
Uur
:
expand_more
Minuut

Nieuwe Honda Jazz op voorraad

Let op! Geld lenen kost geld.