Logo
Logo

 

DE NIEUWE HONDA CIVIC e:HEV

Kopen vanaf€ 42.465
Bijtelling22%

DE GLOEDNIEUWE HONDA CIVIC E:HEV HYBRID

De Honda Civic e:HEV, die nu in onze showroom staat, is een sportieve, zelfopladende, volledig hybride hatchback die het unieke design en de technologie van de Civic aanvult met een indrukwekkend, elektrisch vermogen van de hybride-motor. Ontdek hem zelf!

184 PK

Krachtig 

Eco, normal, sport

Rijmodus

Honda Sensing

Veilig

Apple- / Android Carplay

Verbonden

VOEL HET VERSCHIL VAN EEN HYBRIDE

De Honda Civic heeft een e:HEV hybride aandrijflijn waarmee de combinatie tussen efficiëntie en prestatie perfect samenkomt. Iedere rit wordt weer een groot plezier met een uitstekende rijervaring. De Civic e:HEV is een auto voor bestuurders die een stoer model zoeken en ook zuinig willen rijden.

 HOOGWAARDIG INTERIEUR

De Honda Civic biedt door de grote raampartij een uitstekend zicht rondom en een aangenaam interieurgevoel. Het stijlvolle en rustig ogende dashboard, zorgt voor een eenvoudige bediening en een veilige rit.

 

 

 

SPLINTERNIEUWE MOTOR

Die Civic e:HEV heeft een 2.0-viercilinder motor. Deze benzinemotor werkt samen met twee elektromotoren. Het systeemvermogen bedraagt 184 pk en 315 Nm. Een zeer krachtige, maar zuinige motor die je comfortabel van A naar B brengt.

BLIJF VERBONDEN

Door het 9-inch multimediascherm met Honda CONNECT geniet je van de eenvoudige verbinding met Apple Carplay en Android Auto. Zo kun je via het multimediascherm gemakkelijk telefoongesprekken aannemen en inkomende WhatsAppberichten beantwoorden. Zo blijven je ogen altijd gefocust op de weg.

 


 

VEILIG RIJDEN

Bij het ontwerp van de gloednieuwe Honda Civic is veel aandacht besteed aan de veiligheid. Hij is uitgerust met maar liefst 10 airbags. Ook beschikt de Civic e:HEV over de nieuwste Honda SENSING rijhulptechnologie om veilig en aangenaam te rijden.

Maak gemakkelijk uw proefritafspraak
event
expand_more
Uur
:
expand_more
Minuut

Honda Civic op voorraad

Let op! Geld lenen kost geld.