Logo
Logo

Bandenwissel

Wij zorgen voor grip op de weg

Voor uw veiligheid en die van uw passagiers is het is belangrijk dat uw autobanden voldoen aan alle veiligheidseisen. Bij Honda de Bois staan wij klaar om u te adviseren en ervoor te zorgen dat u veilig op weg kunt.

Bandenwissel bij Honda de Bois 

U moet elke dag op uw auto kunnen vertrouwen, en dat begrijpen wij. Ons ervaren team voert onderhoud uit volgens strikte fabrieksprocedures om de duurzaamheid te waarborgen. Onze serviceadviseurs geven heldere informatie over vervangingsintervallen, waardoor het onderhoud eenvoudig en transparant blijft. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

sunny Zomerbanden

In de zomermaanden biedt het rijden op zomerbanden veel voordelen. Boven de 7 graden Celsius bieden kwalitatieve zomerbanden betere grip en een kortere remweg. Bovendien slijten zomerbanden minder snel bij warmere temperaturen en rij je zuiniger. Als u bij temperaturen boven de 7 graden nog op winterbanden rijdt, kan de remweg aanzienlijk langer zijn, wat het risico op slippen vergroot.

ac_unit  Winterbanden

Zodra de koudere temperaturen hun intrede doen, is het verstandig om te wisselen naar een set winterbanden. De zachtere rubbersamenstelling van de winterband zorgt voor meer grip bij lagere temperaturen. De band heeft namelijk meer contactpunten met het wegdek. De speciaal gevormde groeven in de band zorgen voor een efficiëntere afvoer van water. Dit alles resulteert in een betere remweg tijdens de koude en natte dagen.

Veelgestelde vragen over bandenwissel

Tijd voor een bandenwissel?

Laat u adviseren en maak eenvoudig een afspraak via onze online werkplaatsplanner.