1. Honda Wintercheck

  17 november 2023

  Kom in december of januari naar Honda de Bois voor de gratis wintercheck!

 2. Nieuwe Honda Civic Type R herovert ronderecord voor een voorwielaangedreven productievoertuig op de Nürburgring

  26 april 2023

  De 2023 Honda Civic Type R, die vorig jaar internationaal werd gelanceerd, blijft prijzen en onderscheidingen in de wacht slepen. De meest recente prijs is de herovering van het ronderecord voor productievoertuigen met voorwielaandrijving (FWD) op het beruchte, 20,8 km lange Nürburgring Nordschleife-circuit.

 3. Goedkope SUV’s

  22 maart 2023

  De SUV’s die meer dan tien jaar geleden de showroom uitreden waren niet echt goedkoop, zeker niet de auto’s met vierwielaandrijving. Inmiddels is de nog altijd populaire wagen betaalbaar geworden en binnen het bereik van de mens met de wat smallere beurs. In feite zijn er een aantal soorten SUV’s te onderscheiden:

 4. Kleine elektrische auto’s

  13 maart 2023

  Wanneer je in stedelijk gebied woont of je bent er vanwege je werk veel te vinden, dan ben je te vaak afhankelijk van het openbaar vervoer. Ondanks dat het reizen per trein soms best gemakkelijk is, ben je overgeleverd aan tijden en beschikbare zitplaatsen. Vertragingen neem je op de koop toe.

 5. VERNIEUWD JAZZ e:HEV-AANBOD UITGEBREID MET NIEUWE ADVANCE SPORT-VARIANT

  12 januari 2023

  Honda verbetert zijn Jazz-aanbod en voert updates door bij alle modellen. Een nieuwe Advance Sport-uitvoering kent exclusieve stylingsdetails aan binnen- en buitenkant.

 6. Maak uw Honda winterklaar!

  8 december 2022

  Bent u opgewassen tegen winterse taferelen en lage temperaturen? Check de wintertips van De Bois voor handige weetjes!

 7. Vlekverwijderingstips van De Bois!

  5 december 2022

  Een kop koffie laten vallen? Een flesje met een dop die lekt? Allemaal zaken die uw interieur er niet frisser op maken. Gelukkig hebben wij een paar handige tips op een rijtje gezet!

 8. Honda SENSING

  15 november 2022

  Waarschijnlijk heeft u géén idee wat er allemaal al standaard in uw Honda zit! Ontdek hier de veiligheidssystemen die wij heel gewoon vinden.

 9. honda-de-bois-honda-civic-type-r-2023-highlight

  De Bois goes Spa Asia

  28 september 2022

  De nieuwe 2023 Honda Civic Type R, gaver dan dat wordt het niet! Wij waren op Spa Asia om hem voor het eerst van dichtbij te bekijken. Wát een auto!

 10. Honda de Bois vakantietips

  22 juli 2022

  Goed voorbereid op vakantie gaan is het halve werk. Je kunt zelf al een grote stap zetten in de richting van een zorgeloze reis met de tips van de Bois!