1. Maak uw Honda winterklaar!

  8 december 2022

  Bent u opgewassen tegen winterse taferelen en lage temperaturen? Check de wintertips van De Bois voor handige weetjes!

 2. Vlekverwijderingstips van De Bois!

  5 december 2022

  Een kop koffie laten vallen? Een flesje met een dop die lekt? Allemaal zaken die uw interieur er niet frisser op maken. Gelukkig hebben wij een paar handige tips op een rijtje gezet!

 3. Honda SENSING

  15 november 2022

  Waarschijnlijk heeft u géén idee wat er allemaal al standaard in uw Honda zit! Ontdek hier de veiligheidssystemen die wij heel gewoon vinden.

 4. honda-de-bois-honda-civic-type-r-2023-highlight

  De Bois goes Spa Asia

  28 september 2022

  De nieuwe 2023 Honda Civic Type R, gaver dan dat wordt het niet! Wij waren op Spa Asia om hem voor het eerst van dichtbij te bekijken. Wát een auto!

 5. Honda de Bois vakantietips

  22 juli 2022

  Goed voorbereid op vakantie gaan is het halve werk. Je kunt zelf al een grote stap zetten in de richting van een zorgeloze reis met de tips van de Bois!

 6. Nieuwe Honda Civic staat centraal tijdens de Milaan Design Week

  14 juni 2022

  Om de Europese lancering van de nieuwe Honda Civic e:HEV te vieren, stond de auto centraal tijdens de Vanity Fair ‘Social Garden’-tentoonstelling van de Milaan Design Week 2022.

 7. Honda ZR-V SUV volgend jaar in de verkoop

  18 mei 2022

  Honda heeft bevestigd dat zijn onlangs aangekondigde nieuwe C-segment SUV verkocht zal worden onder de naam ‘ZR-V’. Het nieuwe model zal in 2023 op de Europese markten te koop zijn.

 8. Honda Civic e:HEV goede prestaties met indrukwekkende brandstofefficiëntie

  13 april 2022

  De nieuwe Honda Civic is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat zijn e:HEV-aandrijflijn, besturing en ophanging de goede prestatieniveaus, dynamische respons en feedback leveren die de Civic altijd zo aantrekkelijk maken.

 9. De nieuwe hybride Honda Civic e:HEV

  23 maart 2022

  Honda heeft de gloednieuwe Civic e:HEV onthuld, de 11e generatie van zijn iconische compacte auto. De nieuwe Civic beschikt over de efficiënte Honda e:HEV hybride technologie.

 10. Honda HR-V e:HEV is het meest efficiënt

  9 maart 2022

  Honda’s beproefde e:HEV-hybridesysteem is efficiënter en bruikbaarder gebleken dan andere hybride aandrijflijnen, volgens de laatste interne, praktijktests van Honda.