Honda Jazz met een nieuw fris uiterlijk

3 reacties

De Honda Jazz met het nieuwe uiterlijk is voorafgaand aan de Autobeurs van Frankfurt 2017 onthuld. Naast updates in de styling van het exterieur en interieur, zal de nieuwe Jazz ook voor het eerst in Europa verkrijgbaar zijn met een 130 PK (96 kW) 1,5 liter i-VTEC benzinemotor.

Exterieur

Veranderingen aan het exterieur zorgen ervoor dat de Jazz op een lijn komt met de nieuwste Honda-familiestijl. Dit wordt gekenmerkt door de ‘Solid Wing Face’ koplampen en grille. De voorbumper is met  strakkere lijnen rond de luchtopeningen strakker vormgegeven. Tot slot is metallic Skyride Blue als kleuroptie toegevoegd.

Interieur

Het interieur biedt een uniek fijngestreept patroon op de bekleding en een in leer uitgevoerd stuurwiel en versnellingspook, allen met oranje stiksel.

Beschikbaar met andere motor

Honda’s 130 PK benzinemotor combineert hoog vermogen met laag brandstofverbruik, en voldoet aan strenge Euro 6 uitstootstandaarden. Het bereikt een brandstofbesparing van 5,4 l/100km en een CO2 uitstoot van 124 g/km met de optionele CVT automatische transmissie. Het CVT-systeem zelf is gereviseerd om een meer lineaire en nauwkeurigere reactie te geven bij acceleratie. Een 102 PK 1.3 i-VTEC benzinemotor zal beschikbaar blijven in alle Jazz trim-niveaus, behalve de nieuwe Dynamic-uitvoering.

Wij verwachten de nieuwe Jazz in 2018 bij ons in de showroom.

Hoge kortingen op onze voorraadmodellen!

Nu is het moment om voordelig een nieuwe Honda aan te schaffen. U profiteert namelijk van hoge kortingen op onze voorraadmodellen. Kortingen lopen op tot € 2.600,-!

Bekijk voorraad

HONDA REVEALS FRESH LOOK AND NEW ENGINE OPTION FOR JAZZ SUPERMINI
HONDA REVEALS FRESH LOOK AND NEW ENGINE OPTION FOR JAZZ SUPERMINI
interieur
Jazz-facelift
Zwarte_velgen