DE GLOEDNIEUWE HONDA JAZZ! 

De nieuwe Honda Jazz is een compacte, wendbare stadsauto met ongelooflijk veel ruimte. Helemaal opnieuw ontworpen, met als resultaat een ruimer interieur, slimmere functies en een sportieve uitstraling.

Dankzij slimme toepassingen beschikt de Jazz nu over een nog ruimer interieur, waardoor hij zich zelfs kan meten met sommige sedans. Onder de motorkap gaat een gloednieuwe 1.3L i-VTEC benzinemotor schuil die indrukwekkende en efficiënte prestaties levert. De nieuwe Jazz is uiteraard voorzien van ons Advanced Driving Assist-veiligheidspakket. Dit pakket met innovatieve technologieën bestaat uit systemen zoals Lane Departure Warning en het City-Brake Active System.

Interieur

Het interieur van de nieuwe Jazz is qua ruimte en veelzijdigheid vergelijkbaar met zijn voorganger. Hiermee blijft de Jazz beschikken over de meest flexibele en ruime kofferruimte in zijn klasse. De kofferbak meet nu namelijk 354 liter met de achterbank in normale positie; voor een B segment model (stationwagens uitgezonderd) een record. Met de achterbank neergeklapt kan er voor 897 liter aan spullen worden meegenomen.

De basis van het ruime en veelzijdige interieur van de Jazz is Honda’s wereldwijde B-segmentplatform, waarin innovatieve compacte oplossingen zijn verwerkt. Zo is er bijvoorbeeld een brandstoftank met een lager profiel onder de stoelen voorin gemonteerd, waardoor er in de ondervloer onder de achterbank 25 mm extra ruimte wordt gecreëerd, die nodig is voor Honda’s innovatieve Magic Seats systeem.

Elk van de 60:40 gesplitste Magic Seats achterin kan in allerlei standen worden gezet voor een optimaal gebruik van de interieurruimte. In de ‘Utility’-stand kan de leuning van de achterbank naar voren worden geklapt terwijl het zitvlak wordt verlaagd, waardoor er een lang, plat oppervlak ontstaat. Bij de ‘Tall’-stand wordt de zitting van de achterbank in verticale positie vergrendeld, zodat er vanaf de bodem tot aan het plafond ruimte wordt gecreëerd. En de ‘Long’-stand houdt in dat de leuning van de achterbank en die van de passagiersstoel naar voren geklapt in een horizontale positie.

Beschikbaar met andere motor

Honda’s 130 PK benzinemotor combineert hoog vermogen met laag brandstofverbruik, en voldoet aan strenge Euro 6 uitstootstandaarden. Het bereikt een brandstofbesparing van 5,4 l/100km en een CO2 uitstoot van 124 g/km met de optionele CVT automatische transmissie. Het CVT-systeem zelf is gereviseerd om een meer lineaire en nauwkeurigere reactie te geven bij acceleratie. Een 102 PK 1.3 i-VTEC benzinemotor zal beschikbaar blijven in alle Jazz trim-niveaus, behalve de nieuwe Dynamic-uitvoering.

Bekijk voorraad Download Brochure Bekijk Prijslijst Privé Lease

HONDA REVEALS FRESH LOOK AND NEW ENGINE OPTION FOR JAZZ SUPERMINI
HONDA REVEALS FRESH LOOK AND NEW ENGINE OPTION FOR JAZZ SUPERMINI
interieur
Jazz-facelift
Zwarte_velgen