Logo
Logo

SPONSORING

HONDA DE BOIS NIEUWE SPONSOR TOP JUDO UTRECHT

Honda de Bois is per direct de nieuwe sponsor van Top Judo Utrecht. De grootse Honda dealer van de regio is een tweejarige verbintenis aangegaan met Top Judo Utrecht. Vanaf het komende seizoen zal de naam van de Bois onder meer zichtbaar zijn op de sporttassen van de Utrechtse judoka’s.

“Deze overeenkomst stelt een groot aantal judoka’s in staat om deel te nemen aan Top Judo Utrecht. We zijn Honda de Bois daar erg dankbaar voor”, zegt Hans van der Sluijs, voorzitter van Top Judo Utrecht. “Van het overeengekomen sponsorbedrag wordt een deel van de nieuwe kledinglijn bestaande uit judopakken, trainingspakken en sporttassen gefinancierd.

Het aantal judoka’s dat wekelijks bij Top Judo Utrecht op de mat staat groeit maandelijks; momenteel trainen er ruim 60 talenten afkomstig uit de hele regio bij de stichting.

Jos Hogeland, directeur van de Bois: ”Wij dragen sport een warm hart toe en we vinden het belangrijk dat jonge talenten uit de regio zich kunnen ontwikkelen binnen hun sport. Een initiatief als Top Judo Utrecht steunen we daarom graag en we verheugen ons op een prettige samenwerking met Top Judo Utrecht.”

Over Top Judo Utrecht

Top Judo Utrecht is in 2010 ontstaan uit een samenwerking tussen de Utrechtse verenigingen Erik Verlaan Sport en Judo Ryu Mackaay. Top Judo Utrecht is een onafhankelijke stichting en biedt aan judoka’s uit de regio Utrecht extra training en begeleiding waardoor zij in staat zijn uit te groeien naar topniveau. Inmiddels nemen judoka’s van De Voltreffer, Nieuwegein; Judovereniging Groot Houten, Houten; Judo Ryo Rijkse, Ijsselstein; Judovereniging Anton Geesink, Culemborg en SV Odijk, Odijk, deel aan de trainingen. www.topjudoutrecht.nl