Toekomst Honda motor ziet er rooskleurig uit volgens Max Verstappen

Geen reacties

Max is positief verrast door het feit dat het team van Honda zo hard werkt aan het blijven verbeteren van hun motorblok. Omdat Honda geen eigen team heeft rijden weet hij dat Red Bull voor Honda de eerste prioriteit heeft. Ook geeft het een veilig gevoel dat het budget van Honda groter is, en Max dus hoopt dat hij in de toekomst hiermee eindelijk op niveau kan gaan concurreren met de Mercedessen en de Ferrari’s.

Natuurlijk is het nog moeilijk te zeggen wat de resultaten gaan worden. Wel zijn beide partijen positief en begint de samenwerking telkens nauwer te worden. Meetbaar is het nog niet, omdat de motor op dit moment in een auto zijn prestaties laat zien, namelijk in de Toro Rosso. Het concept is er en Verstappen verwacht veel van de samenwerking.

Ondanks dat Max er positief in staat, verwacht hij pas aan het einde van het seizoen in staat te zijn om vooraan te eindigen. Hij gaat samen met Honda een jaar tegemoet met hard werken en veel verbeteringen. Vooral gericht op het gebied van ontwikkeling en vooruitgang verwacht hij uiteindelijk de nummer één positie te kunnen pakken in 2020.