De memoires van een ex-BMW rijder

2 reacties

Een bijzonder verhaal wat we graag willen delen! De ervaring met Honda de Bois beschreven door een nieuwe tevreden klant:

Na vier jaar in een BMW 3 serie gereden te hebben, stak een oud virus weer de kop op. Er werd nieuw leven geblazen in een oude liefde; de Honda. Via magazines, publicaties en Youtube begon mijn focus steeds meer te liggen op de Honda Civic.

Via internet heb ik dan ook een afspraak bij Honda de Bois te Utrecht gemaakt voor een proefrit met een Honda Civic 1.5 hatchback  op 5 juli 11.00 uur. Daar aangekomen bleek dat de auto waarin ik zou rijden niet aanwezig was. Teleurgesteld heb ik de showroom verlaten en ben in mijn auto gestapt. Op het moment dat ik wilde wegrijden kwam de Vestigingsverantwoordelijke, de heer Kamerbeek, naar mij toe en zei: geef mij de kans om dit misverstand goed te maken. Onder het genot van een kop koffie deed hij het voorstel;  ik breng de gevraagde auto bij u thuis zodat er in de eigen woonomgeving een lange proefrit gemaakt kan worden!

Zo gezegd zo gedaan, om 19.00 uur werd de auto gebracht en om circa 21.30 uur zou de auto weer worden opgehaald. Het echte Hondagevoel heb ik weer kunnen ervaren en het was mij duidelijk dat dit mijn volgende auto zou worden. De heer Kamerbeek die de auto weer ophaalde had 2 offertes meegenomen voor het geval er misschien nog zaken konden worden gedaan. Een offerte voor levering op korte termijn en een offerte voor levering in februari 2018.

Na enig onderhandelen zijn we het bij mij thuis eens geworden en is een koop gesloten van een Honda Civic prestige 1.5 liter. Het was voor mij de eerste keer dat ik thuis in de huiskamer een auto heb gekocht en vond dit toch wel een aparte en leuke ervaring. Op vrijdag 28 juli j.l. is de auto afgeleverd en ben ik weer een blijde Hondarijder.