De nieuwe Civic verrast tijdens de zakenautotestdag

Geen reacties

De compleet opnieuw vormgegeven Civic werd goed ontvangen door de testrijders tijdens de zakenautotestdag. Door het bijzondere en sportieve uiterlijk gecombineerd met hoogstaand rijcomfort kreeg de Civic een hoge score!

Op 11 april was Honda de Bois aanwezig op de zakenautotestdag met de nieuwe Civic 5-deurs. Testrijders werkzaam in verschillende branches hebben nieuwe modellen getest op comfort, rijgedrag en luxe. De prijs-kwaliteitverhouding staat natuurlijk centraal.

“Deze Civic is me goed bevallen. De auto rijdt erg lekker en is comfortabel uitgerust met fijne stoelen en een navigatiesysteem met een kleurenscherm dat snel en gemakkelijk instelbaar is. Daarnaast zitten er allerhande tools in voor onder meer de veiligheid. Voor de prijs krijg je een auto met een goede uitstraling.”

“Een Honda die er zeer netjes uitziet en prettig rijgedrag heeft. De auto is sportief en ligt als een blok op de weg. Binnenin heeft Honda de auto uitgerust met comfortabele stoelen en een prima navigatie en audiosysteem. Handig zijn ook de parkeersensoren, achteruitrijdcamera en cruise control. Deze Civic is leuk geprijsd waarvoor je een sportieve auto krijgt met een mooi uiterlijk. Van mij zou de motor meer vermogen mogen hebben.”

“Wat valt er nog meer te wensen met deze Honda Civic Sport. Een lekkere sportieve auto met een soepele motor en versnellingsbak. Binnenin een mooi interieur met een goede zitpositie en een lekker stuur. Alles zit bij deze Honda op de juiste plek. Pluspunt is de navigatie en achteruitrijdcamera. En dat alles met een prima prijs-kwaliteitverhouding.”

Zelf een keer de nieuwe Civic proberen? Maak dan een afspraak voor een proefrit of kom langs in de showroom!

Bekijk Civic