1. 24 april: Ladies Night 2014 bij de Bois Utrecht!

  11 april 2014

  Na het succes van vorig jaar organiseren wij ook dit jaar weer een Ladies Night. En dit jaar pakken we nóg groter uit! Laat je een avondje, samen met je vriendinnen, in de watten leggen  bij een autobedrijf. Wat kunnen jullie…

 2. Honda Civic Business Editions

  5 november 2018

  Vier Honda Civic Business Editions zijn nu scherp geprijsd, zodat de bijtelling lekker laag blijft. Toch is de standaard uitrusting van deze zakenauto’s beslist niet mis.

 3. Honda Rugged Open Air Vehicle Concept doet wat het belooft

  31 oktober 2018

  Een naam bedenken die niets aan duidelijkheid te wensen over laat, dat kun je wel aan Honda overlaten. Wil je een gemeen snelle grasmaaier, dan is er de Mean Mower. Wil je liever met een robuust, open voertuig door het zand crossen? Dan moet je deze Rugged Open Air Vehicle Concept hebben. Goed, het is een concept car, maar ook dit voertuig getuigt van Honda’s niet aflatende hang naar avontuur.

 4. Honda prijst nieuwe CR-V

  10 oktober 2018

  Honda heeft de prijzen van de nieuwe CR-V bekend gemaakt. 39.900 euro is het bedrag dat je minimaal mee moet nemen voor de SUV.

 5. Honda CR-V Hybrid: op deze wil je wachten

  3 oktober 2018

  Honda heeft het productiemodel van de CR-V Hybrid klaar. Dit is de uitvoering waar je op wil wachten, want het wordt waarschijnlijk de meest aantrekkelijk geprijsde en comfortabelste CR-V die je kunt krijgen.

 6. De meest gestelde vragen over privé lease

  1 oktober 2018

  Ben je van plan om binnenkort een auto private te leasen, maar heb je hier nog vragen over? Wij hebben de meest gestelde vragen op een rijtje gezet, zodat je goed voorbereid naar een passende auto op zoek kunt. Wat…

 7. Honda maakt verbruikscijfers CR-V Hybrid bekend

  27 september 2018

  Honda heeft, voorafgaand aan de presentatie op de autosalon van Parijs, de verbruiks- en CO2-cijfers bekend gemaakt van de CR-V Hybrid. De hybride SUV heeft een theoretisch brandstofverbruik van 5,3 l/100 km (1 op 18,8).

 8. Honda CR-V Hybrid heeft 184 pk

  20 september 2018

  Honda heeft meer informatie bekend gemaakt over de CR-V Hybrid, die begin 2019 naar Nederland komt. De hybride-uitvoering heeft 184 pk vermogen en kan over korte afstanden volledig elektrisch rijden.

 9. Dubbeltest: Honda Civic en Civic Type R

  12 september 2018

  De Honda Civic en de Civic Type R, wat zijn de verschillen en wat zijn de overeenkomsten? Het Automeisje heeft voor ons beide auto’s getest en alles op een rijtje gezet. Kijk snel de video voor het resultaat!

 10. Honda Civic Type R nu ook de snelste op Estoril

  3 september 2018

  De Honda Civic Type R beleeft een top tijd, en de records worden in recordtempo gebroken. Ook op Estoril zet de Civic nu de snelste tijd neer. Afgelopen jaar liet de voorwielaangedreven auto zien dat hij  de beste tijd kon neerzetten…

 11. Toekomst Honda motor ziet er rooskleurig uit volgens Max Verstappen

  3 september 2018

  Max is positief verrast door het feit dat het team van Honda zo hard werkt aan het blijven verbeteren van hun motorblok. Omdat Honda geen eigen team heeft rijden weet hij dat Red Bull voor Honda de eerste prioriteit heeft.…