Honda HR-V Hybrid
Een nieuwe hybride stijl

Honda HR-V Hybride

Begin 2022 is de gloednieuwe HR-V beschikbaar. De nieuwe generatie SUV in coupéstijl heeft een naadloze, strakke buitenkant en een overzichtelijk, eenvoudig en compact interieur dat toch uitzonderlijk veel ruimte biedt. De nieuwe HR-V is nu standaard uitgerust met een hybride-aandrijflijn. Naast zuinig rijden, biedt hij ook de meest geavanceerde technologie en veiligheidssystemen.

Donderdag 22 april was de offieciele introductie van de nieuwe Honda HR-V hybride. Terugkijken? Klik op de knop hieronder.

Een Perfecte lijn

Met de nieuwe HR-V zet Honda een grote stap vooruit. De strakke, naadloze lijnen creëren een gedurfde nieuwe vormgeving die een stoere, maar toch stijlvolle persoonlijkheid creëert.

Geen stopcontact nodig voor de Honda HR-V Hybrid

De intelligente, hybride aandrijflijn combineert een zeer efficiënt brandstofverbruik met opwindende prestaties die u echt kunt voelen.

Een gevoel van ruimte

De HR-V biedt in zijn klasse het ruimste interieur. Met het unieke Magic Seats-design kunt u nog meer plaats creëren in dit flexibele interieur.

De HR-V is ook uitgerust met een nieuw systeem dat een frisse luchtstroom creëert om u en uw passagiers een open en ruim gevoel te bezorgen.

De toekomst vormgeven

Honda heeft als streven om bij iedere Honda het rijgenot te optimaliseren en de uitstoot te verlagen. Honda wil immers een schonere toekomst garanderen zonder nadelige invloed op de prestaties. De nieuwe HR-V Hybrid is een volgende stap in het waarmaken van de grote droom: een volledig elektrisch gamma in 2022.

IK Heb interesse in de Honda HR-V Hybrid