Honda HR-V Hybrid
Een nieuwe hybride stijl

Honda HR-V Hybride

Binnenkort is de gloednieuwe HR-V beschikbaar. De nieuwe generatie SUV in coupéstijl heeft een naadloze, strakke buitenkant en een overzichtelijk, eenvoudig en compact interieur dat toch uitzonderlijk veel ruimte biedt. De nieuwe HR-V is nu standaard uitgerust met een hybride-aandrijflijn. Naast zuinig rijden, biedt hij ook de meest geavanceerde technologie en veiligheidssystemen.

Een Perfecte lijn

Met de nieuwe HR-V zet Honda een grote stap vooruit. De strakke, naadloze lijnen creëren een gedurfde nieuwe vormgeving die een stoere, maar toch stijlvolle persoonlijkheid creëert.

Geen stopcontact nodig voor de Honda HR-V Hybrid

De intelligente, hybride aandrijflijn combineert een zeer efficiënt brandstofverbruik met opwindende prestaties die u echt kunt voelen.

Een gevoel van ruimte

De HR-V biedt in zijn klasse het ruimste interieur. Met het unieke Magic Seats-design kunt u nog meer plaats creëren in dit flexibele interieur.

De HR-V is ook uitgerust met een nieuw systeem dat een frisse luchtstroom creëert om u en uw passagiers een open en ruim gevoel te bezorgen.

Blijf verbonden

Met Honda Connect blijf je verbonden met de auto. Toon in een handomdraai met Apple CarPlay jouw favoriete muziek en apps op het infotainmentscherm.

De toekomst vormgeven

Honda heeft als streven om bij iedere Honda het rijgenot te optimaliseren en de uitstoot te verlagen. Honda wil immers een schonere toekomst garanderen zonder nadelige invloed op de prestaties. De nieuwe HR-V Hybrid is een volgende stap in het waarmaken van de grote droom: een volledig elektrisch gamma in 2022.

Wil je de auto nu al in het echt zien?
Bekijk hem via augment reality en zie hoe de HR-V hybrid nu al bij jou op stoep kan staan.

Registreer uw interesse