Honda e:ny1-
slim.
stijlvol. ELEKTRISCH.

Volledig
elektrisch
Tijdelijk vanaf
€ 36.999 of 495 p.m.

De gloednieuwe, 100% elektrische: Honda e:NY1!

Maak kennis met de eerste elektrische SUV van Honda: de Honda e:NY1! Hij heeft gedurfde looks die alle hoofden doet draaien en is hypermodern door zijn geavanceerde technologische snufjes. Als het gaat om duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, stelt de Honda e:NY1 zeker niet teleur. Omdat hij volledig elektrisch is, stoot hij geen schadelijke uitlaatgassen uit, wat bijdraagt aan een schonere lucht en een beter milieu. De Honda e:NY1 heeft een actieradius van 412 km (WLTP). Bovendien kun je met regenereren tijdens het rijden de batterij weer bijladen.

De rijk uitgeruste Limited Edition van de e:NY1 is tijdelijk verkrijgbaar voor € 36.999,-*
Meer lezen >

Koppel
310 Nm
PK
204 pk
Actieradius
412 km
Laadtijd tot 80%
45 min.
E:NY1 aan de lader

Emissievrij rijden

De Honda e:NY1 is ontworpen om niet alleen functioneel, maar ook buitengewoon stijlvol te zijn. Hij is klaar voor de volgende generatie! Met een bereik van 412 km en de mogelijkheid om tot 100 km bij te laden in slechts 11 minuten (met een 100kW-lader), bent u klaar voor elke reis.

Met de My Honda+ app kunt u het laden op afstand inregelen.

Honda E:NY1 de Bois

Slim en stijlvol

U zult zien dat overal aan gedacht is. Voorin heeft u via het 15,1 inch infotainmentsysteem toegang tot Honda CONNECT, waarmee u het laadproces kunt raadplegen en het binnenklimaart beheert. Laadt eenvoudig uw smartphone op via een van de USB-poorten. Dankzij Apple Carplay en Android Auto luistert u uw favoriete muziek of podcast via de zes speakers.

Achterin vindt u verborgen handgrepen voor meer aerodynamica. Binnenin geeft het panoramische glazendak het gevoel alsof u nog steeds buiten bent, waar u ook naar toe reist.

Veiligheid voor u en uw gezin

De Honda e:NY1 is voorzien van de nieuwste Honda SENSING-veiligheidstechnologie, die we bij de Honda CIVIC en Honda HR-V Hybrid al gewend zijn. De combinatie van radars, sensoren en camera’s zorgt voor de optimale hulp onderweg. Het multicamerasysteem begeleidt u bij het rijden in krappe ruimtes. En dankzij Honda Parking Pilot* was parkeren nog nooit zo makkelijk. Met één druk op de knop parkeert u uw Honda e:NY1!

*Alleen beschikbaar in de Advance-uitvoering & de Limited Edition.

Tijdelijk € 9.150,- voordeel op de e:NY1

De Limited Edition van de Honda e:NY1 is voorzien van onder andere Adaptieve Cruise Control, Honda Parking Pilot, verwarmbare voorstoelen, Multi View Camera, panoramisch dak en meer.

De Limited Edition is schaft u momenteel zelfs aan met meer dan € 9.150,- voordeel*. Maak snel een proefrit.

Nu te bestellen

De Limited Edition rijdt u vanaf € 36.999 (inclusief voordeel)


*Het voordeel bestaat uit een verlaagde catalogusprijs en de Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) van € 2.950,-.
Aanbod ook geldig voor Private Lease. Alle voorwaarden van SEPP vindt u op www.rvo.nl/subsidies-financiering/sepp.