Wij blijven voor u klaarstaan!

Onze dienstverlening tijdens de lockdown

Vanaf 3 maart mogen wij u op afspraak weer welkom heten in onze fysieke showrooms voor verkoop. Onze verkopers blijven uiteraard nog steeds online en telefonisch voor u klaarstaan! Onze werkplaatsen blijven op de reguliere openingstijden open voor onderhoud, schadeherstel of onderdelen.

Amersfoort

Telefoonnr.: 033 247 3030
WhatsApp: 06 – 42 51 28 38

Utrecht

Telefoonnr.: 030 603 1216
WhatsApp: 06 – 42 51 29 24

Via WhatsApp staan onze verkopers op werkdagen tussen 08.00 uur en 20.00 uur klaar voor vragen over taxatieverkoop of ons aanbod.

Wij blijven voor u klaarstaan!

Vanaf 3 maart zijn onze fysieke showrooms weer geopend en bent u op afspraak van harte welkom bij ons. Onze verkopers blijven online en telefonisch nog steeds voor u klaarstaan en helpen u met plezier bij vragen over een nieuwe of gebruikte auto. Dat kan op verschillende manieren: telefonisch, via e-mail of WhatsApp (video-)bellen.

Aflevering op locatie

Heeft u een aflevering van uw nieuwe auto gepland staan? Onze verkoper neemt contact met u contact op om de mogelijkheden te bespreken. Onze verkopers leveren graag uw nieuwe auto af op locatie.

Onze werkplaats en magazijn blijven open!

Onze werkplaats en magazijn blijven tijdens de lockdown geopend. U bent daarom ook tijdens de lockdown welkom voor reparatie, onderhoud of onderdelen. Ook wanneer u schade heeft gereden, kunt u bij ons terecht. Tijdens het bezoek nemen wij strikt de maatregelen van het RIVM in acht. Wij kunnen u verzekeren dat wij alle mogelijke voorzorgsmaatregelen hebben genomen om uw gezondheid en die van uw dierbaren te beschermen. Zo kunt u op uw gemak met uw Honda langskomen.

Videogesprek:

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe of gebruikte auto en heeft daarover vragen? Onze verkoopadviseurs zijn op verschillende manieren bereikbaar om u te helpen. Bijvoorbeeld via een videogesprek. Tijdens een videogesprek kunt u eenvoudig samen met onze verkoopadviseur uw auto configureren en een passende offerte laten maken. Precies zoals u altijd van ons gewend bent, maar nu vanuit uw luie stoel!

Bekijk uw droomauto op afstand

Heeft u uw droomauto gevonden in onze voorraad, maar wilt u de auto nog iets beter zien? Geen probleem! Onze verkoopadviseurs staan u graag te woord en nemen u mee op een virtuele tour in en rondom de auto. Heeft u een inruilauto? Ook dat is geen probleem. Onze verkoopadviseur heeft alle middelen om uw auto op afstand te taxeren.

Advies over de private lease opties, gewoon vanuit uw luie stoel

Benieuwd naar de Private lease opties? Wilt u hulp bij de keuze van de looptijd of het aantal kilometers per jaar. Wij informeren u graag over de mogelijkheden die private lease u kan bieden. We staan u daarom graag digitaal te woord om samen met u te kijken naar de mogelijkheden. Hoe we dat doen? Simpel. U vraagt een gesprek aan met onze verkoopadviseur en hij of zij zal u uitgebreid informeren. Geheel vrijblijvend! 

Laat uw auto op afstand taxeren

Wilt u weten wat uw auto waard is en hoeveel u daardoor nog aan hoeft te betalen voor uw nieuwe Honda? Vul onderstaand taxatieformulier in u ontvangt geheel vrijblijvend een persoonlijk en gegarandeerd inruilvoorstel.