Wij blijven voor u klaarstaan!

Wij blijven voor u klaarstaan bij Honda de Bois

Als klant van Honda de Bois vertrouwt u op ons voor uw mobiliteit. Mobiliteit is belangrijk, ook in deze tijden en wij doen er alles aan om u mobiel te houden. Uiteraard staat de gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers hierbij op de eerste plaats. Hieronder leest u meer over de mogelijkheden.

✔️ Onze (schadeherstel-) werkplaatsen en magazijnafdelingen zijn geopend voor reparatie en onderhoud aan uw auto.
✔️ Onze verkoopadviseurs staan online en telefonisch voor u klaar (op reguliere werkdagen tot 18.00 uur).
✔️ Een proefrit, taxatie of aflevering? Dit kan weer vanuit onze showroom plaatsvinden.
✔️ Online showroom is 24 uur per dag geopend.

Amersfoort

Telefoonnr.: 033 247 3030

Utrecht

Telefoonnr.: 030 603 1216

PERSOONLIJKE AFSPRAAK.

Proefritten, taxaties en afleveringen zijn weer mogelijk. Neem contact op met een van onze vestigingen of plan direct een persoonlijke afspraak op het moment dat het u schikt. Onze verkoopadviseurs staan met veel plezier voor u klaar om uw vragen te beantwoorden over onze nieuwe modellen en occasions.

SERVICE EN ONDERHOUD.

Onze werkplaatsen, magazijnafdelingen en schadeherstelwerkplaatsen blijven de komende periode geopend. U kunt dus het gewenste onderhoud aan uw Honda bij ons blijven uitvoeren. Plan net zoals voorheen vooraf uw werkplaatsafspraak via onze website of telefonisch. Of het nu gaat om onderhoud, APK keuring of het wisselen van de banden, wij staan voor u klaar!

VideoBELLEN.

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe of gebruikte auto en heeft daarover vragen? Onze verkoopadviseurs zijn op verschillende manieren bereikbaar om u te helpen. Bijvoorbeeld via een videogesprek. Tijdens een videogesprek kunt u eenvoudig samen met onze verkoopadviseur uw auto configureren en een passende offerte laten maken. Precies zoals u altijd van ons gewend bent.