De 7 zekerheden van Honda Quality Plus

Koopt u een Honda occasion met het QP-label, dan bent u verzekerd van gegarandeerd rijplezier zonder verrassingen. Quality Plus biedt u de volgende zekerheden:

 • 3 jaar technische garantie, zonder kilometerlimiet

  De QP technische garantie heeft een duur van 36 maanden (3 jaar) na aflevering. Na aflevering is er geen kilometerbeperking van toepassing. Alle reparaties die onder de QP technische garantie vallen, worden volledig vergoed.

 • 3 jaar 24 uurs Honda Assistance, zonder kilometerlimiet*

  De Honda Assistance mobiliteitsgarantie heeft een duur van 36 maanden (3 jaar) na aflevering. Na aflevering is er geen kilometerbeperking van toepassing. De Honda Assistance is van toepassing in geheel Europa.

 • Omruilgarantie

  Het kan gebeuren dat u een QP occasion koopt, maar dat u achteraf toch liever een andere Honda occasion had willen kiezen. Geen probleem! U kunt uw QP occasion omruilen met een andere QP occasion bij de Honda dealer waar u uw QP occasion heeft aangeschaft. Dit kan binnen 14 dagen na aanschaf, bij maximaal 1000 verreden kilometers.

 • Nieuwe APK

  Bij aflevering is de QP occasion voorzien van een nieuwe APK.

 • Geen periodieke onderhoudskosten de eerste 20.000 km of 12 maanden

  Na aflevering heeft u gedurende de eerste 20.000 km of 12 maanden geen kosten voor regulier onderhoud. Regulier onderhoud betreft het voorgeschreven periodiek onderhoud. Bij Honda’s uitgerust met een onderhoudsinformatiesysteem heeft dit systeem bij aflevering een reset ondergaan. Na ingebruikneming van de auto dienen de meldingen van dit systeem, o.a. voor uit te voeren onderhoud, opgevolgd te worden.

 • Reconditionering

  Bij aflevering heeft de QP occasion een volledige make-up ondergaan. Dat betekent dat uw auto volledig gereinigd is van binnen en van buiten. Ook zijn alle externe lakdelen gepoetst.

 • 100+ puntencheck inclusief NAP

  De QP occasion is voor aflevering gecontroleerd op meer dan 100 essentiƫle punten. Hiermee voldoet de Honda occasion aan de QP-normen. De QP occasion is bovendien voorzien van een sluitende NAP (Nationale AutoPas). Hiermee heeft de auto een gegarandeerd eerlijke kilometerstand.

Wilt u meer informatie?

Of heeft u nog vragen? Neem contact met ons op en informeer bij een van onze verkopers.

Neem contact op