PROFITEER VAN SPECTACULAIRE
Zomer DEALS!

Er zijn Zomer Deals bij Honda de Bois! Bezoek nu één van onze vestigingen voor extra voordeel op een nieuwe Honda. Uw totale voordeel kan oplopen tot wel € 4.400,-.
Heeft u interesse? Vraag dan vrijblijvend online uw offerte aan en profiteer direct!

Jazz €2.200,-
Civic €4.400,-
HR-V €3.300
CR-V €4.400,-

Jazz €2.200,- korting!


Compact, praktisch en een genot om in te rijden. De afmetingen van de Jazz zijn behoorlijk misleidend. Hij ziet er stoer en assertief uit, maar beschikt over de grootste interieurruimte in zijn klasse. De Jazz is een compacte, wendbare stadsauto met ongelooflijk veel ruimte.

Civic tot €4.400,- korting!


De sportiefste Civic ooit beschikt over een turbocompressor, een strakke vormgeving en een toonaangevend ruim interieur. De Honda Civic is gemaakt om in te rijden, maar met veel meer mogelijkheden. Hij is flexibel en past zich graag en makkelijk aan uw wensen en behoeften aan.

HR-V €3.300,- korting!


Strak, compact en veelzijdig. U komt nooit ruimte tekort in de nieuwe Honda HR-V, mede dankzij de centraal geplaatste brandstoftank en de veelzijdige Magic Seats. De sportieve lijnen en vloeiende rondingen geven de HR-V een coupé-achtig voorkomen en de prettige rijeigenschappen maken de auto compleet!

CR-V tot €4.400,- Korting!


Maak kennis met de nieuwe generatie Honda CR-V met prachtige, verfijnde lijnen en een ruim interieur. Een unieke mix van gedurfde, onderscheidende looks en geavanceerde technologieën met een indrukwekkend interieur, waar u omringd wordt door een luxueus, open gevoel. Een auto die ontworpen is voor puur rijgenot.