Voorjaarsdeals!

Profiteer nu van heel veel gratis extra’s op geselecteerde voorraadmodellen!

Kiest u voor een gratis trekhaak, een gratis automaat of extra veel korting? De auto’s zijn direct uit voorraad leverbaar, dus wie weet rijdt u morgen al weg in een van onze gloednieuwe Honda’s. Wees er snel bij, want op = op!

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Onze verkopers helpen u met veel plezier verder.

Jazz hybrid
gratis trekhaak
Civic
gratis automaat
HR-V
gratis automaat
CR-V Hybrid
gratis sport line pack
Honda e
€ 3.000 voordeel

JAZZ HYBRID – GRATIS TREKHAAK T.W.V. € 1.145,-

De hybride-aandrijflijn van de Honda Jazz is ontwikkeld om minder brandstof te verbruiken en ook minder CO2 uit te stoten, zonder ook maar iets af te doen aan het rijplezier dat de Jazz Hybrid biedt! Nu met gratis trekhaak om bijvoorbeeld uw elektrische fietsen mee te nemen.

Civic – Gratis automaat t.w.v. € 2.695,- !

De sportieve Honda Civic met strakke vormgeving en toonaangevend ruim interieur rijdt nu nog comfortabeler dankzij de gratis automaat. Profiteer nu!

HR-V – gratis automaat t.w.v. € 2.210,- !


Strak, compact en veelzijdig. U komt nooit ruimte tekort in de Honda HR-V. De sportieve lijnen en vloeiende rondingen geven de HR-V een coupé-achtig voorkomen en de prettige rijeigenschappen maken de auto compleet! De gratis automaat zorgt nu voor nog meer rijgenot.

CR-V Hybrid – Gratis sport line pack t.w.v. € 2.500,-!


Deze Honda CR-V Sport Line is een echte eyecatcher! Zwart chromen afwerkingen en sierlijsten accenturen zijn dynamische vorm, terwijl zijn zwarte 18” lichtmetalen velgen zijn uitgesproken sportieve karakter in de verf zetten. Is deze auto morgen van jou?

Honda e – € 3.000 voordeel!

De leukste elektrische auto van het moment. De Honda e combineert emissievrij rijden met opwindende prestaties. Sportieve, responsief, en wendbaar dankzij de kleine draaicirkel. Nu tijdelijk extra voordeel op slechts enkele voorraadmodellen! Wees er snel bij!

Ik heb interesse!