GEËVOLUEERD IN ALLE OPZICHTEN

Verfijnd op elk niveau.

De sportieve, luxueuze CR-V kreeg een compleet nieuwe look en ontwerp, zowel binnen als buiten, met zeven zitplaatsen als optie.

OPEN RUIMTES VERKENNEN

Flexibel gebouwd voor optimaal comfort.

De CR-V is herontworpen met vloeiende lijnen die overal de aandacht trekken. We hebben een indrukwekkend interieur gecreëerd, waar u omringd wordt door een luxueus, open gevoel met voldoende beenruimte voor alle inzittenden. Zo wordt elke rit een waar genoegen. Als u bovendien extra ruimte nodig hebt voor grote, onhandige spullen, is de CR-V ook de perfecte keuze.

 

DUIZELINGWEKKEND VERMOGEN

Gemaakt om avonturen te beleven.

Onze geavanceerde 1.5 VTEC TURBO-motor levert topprestaties via een handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen of 7-traps CVT automatische transmissie. In combinatie met het nieuwe chassis staat dit garant voor een behendige, sportieve rijervaring. De gloednieuwe CR-V brengt u naar uw bestemming met absolute finesse en optimaal comfort.

VOOR EEN BREDER PUBLIEK

Onze volgende CR-V is verkrijgbaar met een nieuwe, geavanceerde hybrideaandrijving.

’s Werelds favoriete SUV is nu nog beter afgestemd op de hedendaagse rijomstandigheden, met een intelligente, uiterst geavanceerde hybrideaandrijving. Waar u ook heen wilt, deze aandrijving garandeert een naadloze, aangename rijervaring, met een combinatie van sportieve prestaties, zuinig brandstofverbruik en lage uitstoot.

NOG EEN STAPJE VERDER

Geef er een persoonlijk tintje aan.

Er zijn talloze mogelijkheden om deze gloednieuwe SUV een nog persoonlijker karakter te geven. U kunt kiezen uit accessoirepakketten en een ruim aanbod aan afzonderlijke items. Zo geeft u uw nieuwe CR-V die ‘finishing touch’, zodat deze een onvergetelijke indruk nalaat met kleine details die hem echt uw stijl geven.