Kies nu voor Vijf Jaar Honda Zekerheid bij aanschaf van een gloednieuwe Honda. Voor slechts 1.399,- krijgt u vijf jaar onderhoud, garantie en Honda assistance!

 

Vijf jaar gratis onderhoud

Het kopen van een Honda is een investering. Om het maximaal mogelijke te halen uit zijn kwaliteit en betrouwbaarheid heeft hij zo nu en dan wat onderhoud nodig. Het is het waard – door uw auto in topconditie te houden beschermt u uw investering, houdt u de restwaarde hoger en geniet u van de best mogelijke prestaties. Bij dit pakket krijgt u van Honda de Bois vijf jaar gratis onderhoud!

Vijf jaar garantie

Wij hopen natuurlijk dat u vanaf dag één tevreden zult zijn over uw Honda. Maar als er toch iets niet in orde is, zorgt onze standaard Europese garantie ervoor dat de meeste dingen verholpen worden, met dekking in het grootste deel van West-Europa.

Vijf jaar Honda Assistance

We zorgen voor u en uw auto – lang nadat u hem voor de eerste keer naar huis hebt gereden. Honda Assistance biedt u de zekerheid dat wij u kunnen helpen als er iets fout gaat terwijl u onderweg bent.  Honda Assistance helpt u bij pech weer op weg: 24/7 en 365 dagen p/jaar. Met Honda Assistance kunt u gebruik maken van deze service voor pech onderweg, autoschade of een lekke band: bel Honda Assistance en wij helpen u weer op weg.