Profiteer nog tot eind maart van spectaculaire acties op onze huidige voorraadmodellen!

Kwaliteit, betrouwbaarheid en plezier is waar Honda voor staat. Dat is ook precies wat u mag verwachten bij aanschaf van een gloednieuwe Honda. Momenteel wordt dit nog een stuk toegankelijker, u ontvangt tot wel €4500,- voordeel op geselecteerde actievoorraad modellen!

Honda Jazz tot wel €3000 korting

Compact, praktisch en een genot om in te rijden. De afmetingen van de Jazz zijn behoorlijk misleidend. Hij ziet er stoer en assertief uit, maar beschikt over de grootste interieurruimte in zijn klasse. De Jazz is een compacte, wendbare stadsauto met ongelooflijk veel ruimte.

Honda Civic tot wel €4500 korting

De sportiefste Civic ooit beschikt over een turbocompressor, een strakke vormgeving en een toonaangevend ruim interieur. De Honda Civic is gemaakt om in te rijden, maar met veel meer mogelijkheden. Hij is flexibel en past zich graag en makkelijk aan uw wensen en behoeften aan.

Honda HR-V tot wel €3500 korting

Strak, compact en veelzijdig, u komt nooit ruimte tekort in de nieuwe Honda HR-V. Mede dankzij de centraal geplaatste brandstoftank en de veelzijdige Magic Seats. De sportieve lijnen en vloeiende rondingen geven de HR-V een coupé-achtig voorkomen, de prettige rijeigenschappen maken de auto compleet!

Honda CR-V tot wel €1500 korting

Maak kennis met de nieuwe generatie Honda CR-V met prachtige, verfijnde lijnen en een ruim interieur. Een unieke mix van gedurfde, onderscheidende looks en geavanceerde technologieën met een indrukwekkend interieur, waar u omringd wordt door een luxueus, open gevoel. Een auto die ontworpen is voor puur rijgenot