Jazz Hybrid – Private lease actie

vanaf
€ 399/maand *
Dat is meer
DAN ALLEEN GELUK!

Private lease nu de Honda Jazz Hybrid voor slechts € 399,- per maand*

De Honda Jazz Hybrid oogt compact, maar er is aan ruimte geen gebrek. Achter zijn gewaagde en uitgesproken vormgeving gaat een verrassend ruim interieur schuil, met een laadruimte (bij neergeklapde achterbank) van maar liefst 1314 liter. Wat een geluk! En dankzij zijn handige Magic Seats klapt u de achterbank in één eenvoudige beweging neer. Van het kinderzitje tot aan een paar ski’s: alles past zonder problemen in de Jazz Hybrid! Genoeg ruimte dus voor u en uw passagiers.

Grijp daarom nu uw kans en vraag een vrijblijvende private lease-offerte aan. Wie weet rijdt u binnenkort in een gloednieuwe Honda Jazz Hybrid weg.

Het geluk lacht u toe

En daar houdt het niet op. Met de nieuwe Honda Jazz profiteert u ook van de nieuwste technologie. Dankzij Honda CONNECT hebt u alles waar u van houdt, zoals uw muziek en uw vrienden, meteen binnen handbereik. En wanneer de auto stilstaat? Ontspan dan met een filmpje dankzij de HDMI-verbinding. Handig!

Wilt u nog meer? De Honda Jazz is van alle gemakken voorzien. Met de Executive-versie profiteert u van de Multi-hoek achteruitrijcamera en het Garmin-systeem houdt u op het rechte pad.

* o.b.v. 60mnd en 10.000km p/j.

Vrijblijvende offerte