PROFITEER NU VAN VEEL VOORDEEL!

Kwaliteit, betrouwbaarheid en plezier is waar Honda voor staat. Dat is ook precies wat u mag verwachten bij aanschaf van een gloednieuwe Honda. Tijdens de Inruilweken wordt dit nog een stuk toegankelijker, u ontvangt tot wel €2000,- voordeel op een nieuwe Jazz en zelfs tot wel €3000,- voordeel op een Civic of HR-V.

Profiteer nu van dit voordeel en rijd de zomer tegemoet in een gloednieuwe Honda!

JAZZ

Compact, praktisch en een genot om in te rijden. De afmetingen van de nieuwe Jazz zijn behoorlijk misleidend. Hij ziet er stoer en assertief uit, maar beschikt over de grootste interieurruimte in zijn klasse, mede door de extreem flexibele Magic Seats. De Jazz is een compacte, wendbare stadsauto met ongelooflijk veel ruimte.

HR-V

Strak, compact en veelzijdig, u komt nooit ruimte tekort in de nieuwe Honda HR-V. Mede dankzij de centraal geplaatste brandstoftank en de veelzijdige Magic Seats. De sportieve lijnen en vloeiende rondingen geven de HR-V een coupé-achtig voorkomen, de prettige rijeigenschappen maken de auto compleet!

 

CIVIC

De sportiefste Civic ooit beschikt over een turbocompressor, een strakke nieuwe vormgeving en een toonaangevend ruim interieur. De Honda Civic is gemaakt om in te rijden, maar met veel meer mogelijkheden. Hij is flexibel en past zich graag en makkelijk aan uw wensen en behoeften aan.

 

Meer weten?
Vraag online een offerte op of kom direct naar een van onze vestigingen, laat een proefrit u overtuigen en profiteer van dit voordeel!