Online bereikbaarheid van Honda de Bois

Onze online service

Videogesprek:

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe of gebruikte auto en heeft daarover vragen? Onze verkoopadviseurs zijn op verschillende manieren bereikbaar om u te helpen. Bijvoorbeeld via een videogesprek. Tijdens een videogesprek kunt u eenvoudig samen met onze verkoopadviseur uw auto configureren en een passende offerte laten maken. Precies zoals u altijd van ons gewend bent, maar nu vanuit uw luie stoel!

Bekijk uw droomauto op afstand

Heeft u uw droomauto gevonden in onze voorraad, maar wilt u de auto nog iets beter zien? Geen probleem! Onze verkoopadviseurs staan u graag te woord en nemen u mee op een virtuele tour in en rondom de auto. Heeft u een inruilauto? Ook dat is geen probleem. Onze verkoopadviseur heeft alle middelen om uw auto op afstand te taxeren. Bent u ​na de virtuele tour overtuigd dat dit uw auto is? Dan kunnen we voor u ook nog een proefrit aan huis inplannen.​

Advies over de private lease opties, gewoon vanuit uw luie stoel

Benieuwd naar de Private lease opties? Wilt u hulp bij de keuze van de looptijd of het aantal kilometers per jaar. Wij informeren u graag over de mogelijkheden die private lease u kan bieden. We staan u daarom graag digitaal te woord om samen met u te kijken naar de mogelijkheden. Hoe we dat doen? Simpel. U vraagt een gesprek aan met onze verkoopadviseur en hij zal u uitgebreid informeren. Geheel vrijblijvend! 

Laat uw auto op afstand taxeren

Wilt u weten wat uw auto waard is en hoeveel u daardoor nog aan hoeft te betalen voor uw nieuwe Honda? Vul onderstaand taxatieformulier in u ontvangt geheel vrijblijvend een persoonlijk en gegarandeerd inruilvoorstel.