Profiteer NU van spectaculaire acties op onze huidige voorraadmodellen!

Kwaliteit, betrouwbaarheid en plezier is waar Honda voor staat. Dat is ook precies wat u mag verwachten bij aanschaf van een gloednieuwe Honda. Momenteel wordt dit nog een stuk toegankelijker, u ontvangt namelijk erg veel voordeel op geselecteerde actievoorraad modellen!

Honda Jazz tot wel €2500 korting

Compact, praktisch en een genot om in te rijden. De afmetingen van de Jazz zijn behoorlijk misleidend. Hij ziet er stoer en assertief uit, maar beschikt over de grootste interieurruimte in zijn klasse. De Jazz is een compacte, wendbare stadsauto met ongelooflijk veel ruimte.

Honda Civic 5-deurs

Honda Civic tot wel €4000 korting

De sportiefste Civic ooit beschikt over een turbocompressor, een strakke vormgeving en een toonaangevend ruim interieur. De Honda Civic is gemaakt om in te rijden, maar met veel meer mogelijkheden. Hij is flexibel en past zich graag en makkelijk aan uw wensen en behoeften aan.

Honda HR-V tot wel €3500 korting

Strak, compact en veelzijdig, u komt nooit ruimte tekort in de nieuwe Honda HR-V. Mede dankzij de centraal geplaatste brandstoftank en de veelzijdige Magic Seats. De sportieve lijnen en vloeiende rondingen geven de HR-V een coupé-achtig voorkomen, de prettige rijeigenschappen maken de auto compleet!

Honda CR-V Hybrid

Honda CR-V tot wel €4000 korting

Maak kennis met de nieuwe generatie Honda CR-V met prachtige, verfijnde lijnen en een ruim interieur. Een unieke mix van gedurfde, onderscheidende looks en geavanceerde technologieën met een indrukwekkend interieur, waar u omringd wordt door een luxueus, open gevoel. Een auto die ontworpen is voor puur rijgenot

NIEUWE SHOWROOM AMERSFOORT
Afgelopen periode is er hard gewerkt aan de verbouwing van de showroom aan de Xenonweg 17 in Amersfoort en het resultaat mag er zijn!
De nieuwe vloer, signing en meubels geven de showroom een fris en modern uiterlijk. 
Natuurlijk zijn wij super trots op het resultaat en dat willen we graag met u samen vieren! Dit doen we op:
30 augustus tussen 16.00 – 20.00 uur 
Inclusief een Meet&Greet met Tom Coronel en zijn Honda Civic Type R!