Honda Dream Days

Geen reacties

Best verkochte SUV ter wereld

Honda heeft de best verkochte SUV’s ter wereld in huis. Al 7 miljoen mensen gingen u voor en dat is niet zonder reden. Beide modellen bieden een dynamisch design, rijke uitrusting en indrukwekkende rijeigenschappen. Kom tot eind september naar onze Dream Days om het zelf te ervaren. Natuurlijk staan ook de andere modellen van Honda voor u klaar! 

Honda HR-V

Rijklaar vanaf: €24.900,-
– inclusief €3.450,- korting
Voorzien van alle gemakken om comfortabel en veilig op uw bestemming te komen.
Bekijk voorraad

Honda CR-V

Rijklaar vanaf: € 39.900,-
-Inclusief € 5.590,- korting!
‘S werelds best verkochte SUV kan nu van u zijn. Voorzien van technologieën om uw ritten zo comfortabel mogelijk te maken.

Bekijk voorraad

Ook op de Civic en de Honda Jazz profiteert u van hoge kortingen!

Gaat u toch liever voor de compacte Honda Jazz of een sportieve Honda Civic? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom op 14, 15 of 16 september. Benieuwd naar de voordelen? Bekijk dan hieronder het overzicht met kortingen.

Honda Jazz

Rijklaar vanaf: €17.995,-
-inclusief €1.755,- korting
De nieuwe Honda Jazz zit boordevol verrassingen waar u gegarandeerd een glimlach van krijgt.
Bekijk voorraad

Honda Civic

Rijklaar vanaf: €24.700

De opnieuw vormgegeven Honda Civic is in alles anders dan zijn voorganger. Heeft u deze sportieve eyecatcher al eens van dichtbij bewonderd of geprobeerd? Kom dan tijdens de Dream Days langs bij Honda de Bois. Hij is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en in zowel een 5-deurs als een sedan. Voor ieder wat wils dus!
Bekijk voorraad

Extra voordeel op accessoires

Val nog meer op met extra Crystal Black accessoires en lichtmetalen velgen. Tijdens de Dream Days met 50% korting! Combineer dit met de lederen bekleding en krijg nog eens €1.000,- extra korting!

Kortingen zijn geldig tot en met 30 september!