Honda ZR-V CR-V E:NY1

KOM WEGDROMEN
TIJDENS DE
HONDA DREAM DAYS

Van 23 t/m 28 oktober a.s. staat de showroom van De Bois in het teken van maar liefst drie gloednieuwe Honda SUV’s. Kom langs en bewonder de elektrische e:Ny1, de zelfopladende of plug-in hybrid CR-V en de sportieve ZR-V hybrid. 

Ontdek hier onder alvast de modellen en schrijf u in voor een proefrit. Het aantal plaatsen zijn beperkt, dus wacht niet te lang.

HONDA ZR-V E:HEV
Stijlvol, dynamisch, sportief.

De Honda ZR-V hybride combineert zijn elektromotoren met een efficiënte benzinemotor in een naadloze aandrijflijn. Daarmee biedt de auto indrukwekkende prestaties, directe respons en wendbaarheid, terwijl hij weinig brandstof verbruikt.

Door de verschillende rijmodi past de ZR-V e:HEV zich uitstekend aan, aan diverse omstandigheden, waardoor een buitengewone rijervaring wordt gegarandeerd.

Lees meer
ZR-V proefrit boeken

Honda E:NY1 de Bois

HONDA E:NY1
Honda’s elektrische SUV.

Maak kennis met de eerste elektrische SUV van Honda: de Honda e:NY1! Hij heeft gedurfde looks die alle hoofden doet draaien en is hypermodern door zijn geavanceerde technologische snufjes.

Als het gaat om duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, stelt de Honda e:NY1 zeker niet teleur. Omdat hij volledig elektrisch is, stoot hij geen schadelijke uitlaatgassen uit, wat bijdraagt aan een schonere lucht en een beter mileur. De Honda e:NY1 heeft een actieradius van 412 km (WLTP). Bovendien kun je met regenereren tijdens het rijden de batterij weer bijladen.

Lees meer
E:NY1 proefrit boeken

HONDA CR-V
Ruimer, slimmer en verfijnder.

Honda’s e:HEV en e:PHEV systeem garanderen optimale functionaliteit onder alle omstandigheden. De elektromotor schakelt bij wanneer de bestuurder om dynamischer rijgedrag vraagt. Met Intelligent Multi Mode Drive (i-MMD) bent u altijd verzekerd van de meest efficiënte manier van voortbewegen en kiest de auto zelf de meest geschikte rijdmodus.

In de stad kan de CR-V tevens volledig elektrisch rijden en houdt deze zo de brandstofkosten laag.

Lees meer
CR-V proefrit boeken

Max Verstappen X Honda ZR-V

Christian Horner X Honda CR-V

PROEFRIT AANVRAAG
Welke weg slaat u in?

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Honda E:NY1 interior