DE NIEUWE HONDA CIVIC IS SPECIAAL ONTWORPEN VOOR U!

De nieuwe Civic 5-deurs en sedan staan vanaf nu in onze showrooms! De volledig hertekende nieuwe generatie Civic is het resultaat van het streven van Honda naar innovatieve technologieën dat resulteert in een auto met een sportief karakter. Een auto die even verfijnd, comfortabel en geavanceerd is als opwindend om mee te rijden.

Sportief met luxe en comfort gecombineerd

De nieuwe Civic verschaft een unieke rijervaring dankzij zijn ergonomisch verantwoorde en tegelijk sportieve rijeigenschappen. Bovendien biedt zijn stuurinrichting met dubbele tandheugel een betere feeling en meer controle. Om het sportieve uiterlijk ook terug te zien in de prestaties heeft Honda twee nieuwe innovatieve turbomotoren op benzine ontwikkeld. Deze twee krachtige motoren – zowel de 1.5 i-VTEC van 182 pk als de 1.0 i-VTEC van 129 pk zijn naar keuze verkrijgbaar met een handgeschakelde zesversnellingsbak of een continu variabele CVT-automaat. Beide zijn ook uitgerust met onze unieke ‘Earth Dream Technology’ om uitzonderlijke prestaties te verzoenen met respect voor het milieu.

Ook op het gebied van interieur is er veel veranderd. Als u graag volop van het leven geniet, heeft u een auto nodig die zich aanpast aan al uw behoeften. Met het ruime interieur en dHonda CONNECTe grote kofferbak is de nieuwe Civic van gemakken en comfort voorzien die u nodig heeft. U wordt omringd door allerlei kwaliteitsvolle details om het comfort te bevorderen. U zult zich altijd goed voelen in het interieur van uw nieuwe Civic, met zijn zacht aanvoelende kwaliteitsmaterialen en zijn even innovatieve als nuttige technologieën, zoals het nieuwe geïntegreerde infotainmentsysteem Honda CONNECT.

Laat u ook overtuigen door de klasse van de Honda Civic! Wij vertellen u er bij ons in de showroom graag meer over!

Vraag direct online een offerte op!

All-new 2017 Civic hatchback
All-new 2017 Civic hatchback
All-new 2017 Civic hatchback
All-new 2017 Civic hatchback
2017 Honda Civic
2017 Honda Civic
2017 Honda Civic
2017 Honda Civic
2017 Honda Civic
2017 Honda Civic